SURPRISE

Idag skall jag, Johannes, Josephine och Victor hoppa på ett flyg. Vi skall på en weekendresa någonstans, men jag och Jossa vet inte vart vi skall än. Det är våra kära sambos som överraskade oss(!) Det enda vi fått veta är att vi skall packa ett handbagage med sommarkläder. Spännande! Jag berättar såklart vart vi hamnade när jag kommer hem igen. 

FLOWERS IN MY HAIR

Midsommarvädret var lite ostadigt. Det var till största delen uppehåll och väldigt varmt, men det kom en skur mitt på dagen, så därför drog jag på mig gummistövlar och kofta för säkerhets skull. 

kjol, H&M / stövlar, Hunter / skärp, Vila / kofta, Bikbok / blomkrans, Beyond Retro 

MIDSOMMAR

Tog tyvärr inte så många bilder denna midsommarhelg. Men här kommer några från midsommarafton och midsommardagen. Vi har spenderat helgen med fina vänner på Björkö. Vi har grillat gott, dansat runt midsommarstången, ätit jordgubbar, blandat drinkar, lekt med barn och haft det trevligt. Hoppas att ni också haft en fin midsommar! 

Vaniljyoghurt

Kan tipsa om denna laktosfria vaniljyoghurten som smakar väldigt mycket vanilj. När vi testade den tillsammans med färska jordgubbar smakade det nästan som vaniljglass. 

Vin o Tapas

Mmm gott gott gott. Jag och Johannes tog cyklarna bort till stan en sväng efter jobbet, och på hemvägen tog vi vägen om Vin o Tapas. Yum säger jag bara! Är alltid lika nöjd när jag ätit där.. :)

Smakat?

Mmm mums

SHOES

 
Snyggt från Zara och Scorett.

Seaside

I helgen firade vi Johannes pappa som fyllde 60. Vi åkte ribbåt till Marstrand för en öl utomhus. Sedan åkte vi tillbaka till Björkö för att käka på Seaside, där alla vänner redan satt för att överraska Johannes pappa. Så där blev det god mat, drinkar, trevlig sällskap, mycket folk och en sen kväll.

STOCKHOLM PART TWO

Näst sista dagen i Stockholm var solig och varm. Jag och Johanna gick på Fotografiska, strosade runt, åt burgare på Teatergrillen och bara njöt av solen, för att senare träffa upp några vänner för sushi och drinkar.

ICE CREAM

Det är en av sakerna jag gillar med att bo där vi bor; att bara kunna gå utanför dörren så är man på Linnégatan där man bara kan strosa runt, köpa glass eller hoppa in på vilken uteservering som helst för en kall öl, för att sedan bara kunna strosa hem igen. Ingen planering. Nu väntar många sådana dagar i sommar. Skall verkligen försöka ta tillvara på sommarens alla härliga eftermiddagar och kvällar. 

Stockholm/instagram

Stockholm genom mobilen... Bilder från min instagram: @elenoreeklind

BEYONCÉ

Vi var ju och såg Beyoncé när vi var i Stockholm. Kan inte annat än att säga att hon var GRYYYYYYYM!! Det var den bästa konserten jag varit på. Beyoncé var amazing, dansarna var grymma och jag fick gåshud flera gånger medan jag och Johanna stod och dansade till gamla hits.. :) Jag lägger upp fler bilder snart..

doppio

Vi hann med en liten fika på Doppio innan jag började jobba idag. 

SÖNDAGSFRUKOST

Plättar, ägg, smörgås, juice, kaffe, kiwi och yoghurt med päron, valnötter och honung.

FÖRKYLD

Åkte på en förkylning kvällen innan nationaldagen. Typiskt. Så det blev att sova tidigt och sedan kurera mig hela nationaldagen. Att det skall bli så just när det är sol och man var ledig. Gick ändå till jobbet igår för jag kände mig helt okej. Idag känner jag mig dock lite halvkrasslig igen. Så det blir till att försöka kurera mig så gott det går denna enda lediga dagen. 

CULTUR

Lunchen som vi åt i Gamla stan, var på Cultur bar & restaurant, och det var väldigt fint på insidan. Helt i min smak. Älskar golvet, det svarta och marmorbänkarna, och sedan var ju caesarsalladen fantastiskt god. 

STOCKHOLM PART ONE

Dag ett var vi ju på Beyonce, och bilder därifrån kommer. Dag två spenderade vi typ överallt i Stockholm. Vi tog tunnelbanan till Kungsträdgården, och promenerade längs vattnet till Gamla stan. Där käkade vi lunch och jag åt världens godast caesarsallad. Vi promenerade på Söder och kikade in i de second hand-butiker vi gick förbi. När vi kände oss klara med det tog vi tunnelbanan till Östermalm och gick i lite inredningsbutiker och stannade på ett annorlunda café för en kaffe. Sedan var det dags för middag. Vi mötte upp Johanna som bokat bord på Riche. Vi åt världens godaste Moules frites, samt världens godaste creme brulee med chokladsmak och svartvinbärssorbé. När vi var mätta och belåtna tog vi en kort promenad till Miss Voon för en drink innan vi åkte hem. Såååå mysig dag! Perfekt! Tack Johanna och Johanna :)

GAMLA STAN

Bjuder på en lite smått galen bild så här innan läggdags. Imorgon lägger jag ut lite Stockholmsbilder, men nu skall jag titta på ett Pretty Little Liars-avsnitt och sedan nana. Sleep tight!

RSS 2.0