Idag

Godmorgon Söta!

Göteborg
Idag
Mestadels soligt
16° | 7°

Just nu är det 14°C

Idag skall jag ta mig ner till stan. Skall inte shoppa något speciellt. Kanske några skor och ett par shorts eller nåt... ;) Det jag skall göra idag är att prata med en, om jobb och så. Efter det tänkte jag ta en fika med en vän och det skadar ju inte om det är fint väder. :)

Fin-besök

Idag kom min lilla mami ut på besök. Hon hade ingen aning om att hon var ledig idag, så precis innan hon skulle gå till jobbet kollade hon som tur var sitt schema - och såg att hon var ledig! Så vid halv-elva-tiden var hon här ute. Mami har bara varit här ute, hos mig och J en gång innan. Så vi började med en promenix ner till hamnen, köpte varsin glass och gick längs vattnet upp på klipporna, tillbaka på vägen, till stranden. Underbart väder. Sol sol sol och vind. Vi har helt enkelt haft en mamma-dotter-heldag med lunch och sol hela dagen. :)
image921
image922

Jag hittade till stranden! JAA! Jippie!
Herre gud, jag bor här och märkte att jag inte hittade nånstans här ändå, och att jag över huvud taget knappt hade sett någonting och mitt lokalsinne - jösses. Mamma bara skrattade åt mig. hoho.

image923

image927
image924image926

Magi

Gotten-morgon söta!
Nu sitter jag och dricker lite kaffe och har lite tid över, innan Älskling kommer tillbaka för att köra in mig till stan. Kollar på Austalien ocensurerat - Helt störda är dem. Fy. Å igår kollade vi lite på Talang 2008. Och jag är ju väldigt fascinerad äv trollkarlar. (Har alltid varit :D) Det var en trollkarl med igår som gjorde ett så jäkla häftigt trick. ÅÅÅÅhh jag vill veta hur de gör!!! Jag blir tokig. De är så skickliga. Så jag gick in på youtube på en gång och kollade massa coola trick. Korttrick och snören och människor skurna mitt i tu. Nä, nu fick jag bråttom. Ha det bra gullisar!
image906

Älskar klänningen

God morgon everybody God morgon!

Hoppas ni hade en mysig/rolig/trevlig fredag-kväll!


Älskar kläningen. JA! Har alltid tyckt att precis sånna här klänningar är sjukt snygga. När de hänger fransar eller pärlor eller så. Snyggt! Såg en på Mango i London men den här är från USA och kostar $440. 
image904

Idag skall jag in till stan och shoppa. Tror jag. JIPPIE! Så nu måste jag äta upp min lilla smörade-gås och göra lite coffie :) LOVE

Frukost-lunch-picknick-match-sy-shopping

GOTTENMORGEN all cutie-pies!

Nu har jag vaknat till liv. Gottat mig lite framför teven med frukost i sängen, diskat ALLA bestick vi hade i lådan, Friends är på och jag dricker citronvatten. Det strålande vädret varade längre än jag trott, men idag vart det slut på det. Grått, grått, grått. Hade tänkt åka in till stan en sväng (för jag såg huuuur mycket snyggt som helst igår), men jag tror jag hoppar över det idag. Åker in imon istället, då jag ändå kan få skjuts in också. :) (Jag är lat..) ;) Då skall det shoppas (om jag kan bestämma mig för vad, av alla saker jag mest vill ha..hm..haha)

Igår var jag inne i stan. Gick i affärer, vandrade runt i solen, längs avenyn. Loves it. Upp till Götaplatsen (Honey; Det är där Poseidon ligger.. ;) sweet) för att käka lunch med mami. Träffas ju inte så överdrivet mycket längre, så det var mysigt. Hon tog med mig till en jättefancy restaurang. Hur gott som helst, och chokladtryffeln till efterrätt: M M M mumsa!

J skulle spela match igår. Inte hade jag tänkt gå på den. Boring ju! (Sorry Babe) Plus att jag är så otroligt fruktansvärt bollrädd. Helt sjukt. Men när jag kom hem från lunchen igår, ringde en fotbollsfru.. ;) Hon hade redan fixat picknick o allt. Haha, så söt. Så hon ville att jag skulle hänga med och äta picknick brevid planen.. Så där satt vi, på slottskogsvallen, på en filt med cider och plockmat.. Hi hi. Men jag kunde helt ärligt inte slappna av, för jag var så rädd för bollen. En gång studsade den rakt på min rumpa. Skit också. Haha... Varje gång jag hörde att någon sköt bollen eller om de var nära oss, så flög jag bakom Malin. "Ta skyyyydd" Haha, fy varför är jag sån? Jaja. Det var kul ändå.

Sy, sy, sy. Skall jag hinna med det idag tro? Vet inte. Men jag lovade visst att laga ett par jeans åt Älskling också, puuh. Kommer jag hinna det? :D

image903

Hörs later. LOVE

Frallor-bak

image898
image901
Skön promenad vid hamnen. Det blev ingen glass, men när jag skulle handla bröd på vägen hem, fylldes vagnen med lite mer än bröd. Det blev så mycket att jag inte kunde bära hem det själv.. Haha. Ops. Så mina matkassar står fortfarande nere i affären, hoho, och väntar på att bli upphämtade av J.. Jaja, så kan det vara ibland. Jag kan inte hejda mig när jag handlar, vare sig det gäller mat eller kläder... ;)

Och så är jag mitt uppe i bröd-bak. WOHO. Jag är grym. Jag äger inte ens en elvisp eller en bakmaskin, så här var det händerna som gällde. Knåda knåda. Haha. Vet dock inte hur mina frallor kommer bli än.. De har bara jäst en pytteliten stund, men de har redan växt så de knappt får plats på plåten. Kolla:
image900image902
Puuh, ja, hoppas de inte jäser ännu mer i ugnen.. Men man lär sig ju alltid något. Och det är trots allt första gången jag bakar frallor. :) Så jag är happy bara de går att äta.

SOLA

Hej alla mina små Griseknoar. Lunchen är uppäten - jättesupergod wok med ris, wokgrönsaker, räkor, curry.. som Älskling gjorde igår då jag kom hem från stan till Restaurang a'la Andreasson. Han hade dukat upp på altanen. So sweet. Annrs har jag spenderat förmiddagen ute i solen. För just nu är det synd om mina stackars bleka ben..

image888image895

         Men nu skall jag ut och promenixa ner till hamnen, köpa glass?, sitta ett tag i solen, och handla på vägen hem.. :) Bröd i olika former måste inhandlas - Mjukt bröd, hårt bröd och brödingredienser. Jag är inte riktigt säker på hur man gör frallor.. Men det kanske klarnar under min promenix. (Tvivlar på det ;) haha)
HejHej sålänge. SOLA !


Bullmamma

Okej. Jag har officiellt blivit en Bullmamma a.k.a Hemmafru a.k.a Tråkmåns. ÅÅÖÖHH. Jag måste verkligen komma ut på fötter igen. Åka in till stan oftare. Gå ut oftare. Ta en fika oftare. Ta en drink oftare. - Men innan dess, så skall jag baka bröd. Och bullar också. Sen - då jäklar! ;)
                                                                                     image885    
                                               Lovisa Burfitt / Kenzo

Långpromenix

image878image880
image881

Igår eftermiddag tog jag och Älskling en lång promenad. En lugn promenad på vägar längs vattnet trodde jag... Men det blev på berg och stenar och stigar. Så jag vart helt slut efteråt istället. Haha. Måste börja tänka på min kondis.. Haha. Men det var huuur mysigt som helst att stå och titta ut över vattnet med Älskling. Kändes lite som en film.. :)

Skall jag baka bröd nu tro? Dumt att jag sa att jag skulle göra det igår, för nu måste jag göra det.. Haha..! Innan det är dags att sätta sig ute i solen och steka mitt lilla ansikte lite.. ;)

Love Love /Ell

Shoes are a girl's best friend

image884

Jag behöver verkligen köpa nya skor. Eller jag vill köpa nya skor, rättare sagt. ;) Behöver, var nog inte rätt ord.. ;) Hi hi. Men jag vill köpa lite nya klackar och pumps. Det finns så många snygga. Fast först och främst behöver jag ett par svarta enkla klackar - Pumps med stängd eller öppen tå.. Hade ju hittat ett par på internet. En butik i USA. Men vågar man beställa från USA? Låter ju så billigt, men så har man säkert osis med tull och skatt osv... Man har ju ingen riktig koll vad slutsumman blir.. Eller? Och så vill jag ha ett par vita, ett par rosa och ett par nätta, som visar nästan hela foten. Sedan skulle det inte sitta fel med ett par knallgula och ett par knallgröna.. :D Var kan man hitta ett par snygga knallgula pumps med öppen tå?
Skorna nedan är från forever21, Bianco, Gucci, Asos, Guess och ebay.




Lovisa Burfitt

Sex and the city-filmen - soon

Vet ni vad jag såg på metro.se igår!? Att Sex and the city-filmen snart har premiär. Äntligen! Den är efterlängtad kan jag säga! Filmen har premiär i USA den 30 maj och Sverigepremiären är den 21 juni. -JIPPIE-JA! :D

image867
Fast någon dör tydligen i filmen..? :(                                                       



Nu ligger både jag och Älskling som två små sjuklingar i soffan och kollar på Vänner.. (Fast han är lite lite lite ynkligare än mig, haha.. så det är jag som tar hand om Bejbi idag..) Guu vad han gnyr.. ;)

MÅS-ATTACK

Sol, Sol, Sol. Nu sitter jag och mysar ute i solen. Guuuu vad underbart. Det här är livet. Egentligen skulle jag åkt över till Öckerö och kollat in Älskling och de andra IFK Björkö-spelarna som skulle spela mot Mossen (Vilka skulle man hejjat på då? Jag växte ju upp med Mossen... Men J spelar ju i Björkö...hm?) Nej men vad mumlar jag om? Klart jag hejjar på BJÖRKÖ !  ;) Du är bäst Honey!

Men så tog jag en lång promenix runt här på ön istället, så vips var klockan över två.. Så nu sitter jag här istället..

Jätte lovely promenad förut, längs vattnet, bland båtarna. Jag försökte leta efter stranden, men jag hittade den inte.. Haha, Tänkte att jag går längs vattnet hela vägen, så måste den väl komma, men så kom jag till ett berg, och det orkade jag inte klättra på... Haha, men men.. Johannes sa att stranden skulle ligga ditåt, så jag gick ditåt.. men icke.. hm? Och Kit-Kat-glassen var lika god idag.. ;)
                                                                                                                          image865


Jag hade inte kameran med mig, men jag tog några kassa mobilbilder på vägen.. :) Men underbart vackert.
image863image864

ÅÅAAGGHH Jag hatar måsar! Och så har jag flyttat till Mås-land. Huuh, det finns typ en miljard av dem här ute. Det svärmar av dem i luften, och jag är så himla rädd för dem. Att de skall attackera mig eller bajsa i mitt hår eller så. Men jag är mest rädd att de skall dyka rakt ner på mig och picka på mig.. och så ser man deras jätte-gigantiska skuggor flyga kors och tvårs på gatan och så hör man deras elaka skrik... huuh jag ryser. Det var till och med det första jag sa när jag var på min allra första intervju någonsin, på Botjänster förra året... Jag trodde jag hade blivit jagad av en mås när jag var på väg dit, så jag kom flämtande in och säger: "Ååå jag är så rädd för måsar!", det första jag säger. Och sedan börjar jag prata om varför och hit och dit... Men konstigt nog fick jag jobbet ändå.. :D

Hus-byte

 Hus-Byte. Hög-hus mot ö-hus. Har fortfarande inte packat upp min saker. Chokladen och solen lockade mer.. ;) Men ser det inte ut som ett litet skärgårds-drömhus..? ;) Har jag gjort ett mega-kanon-bra byte? Happy-Happy-Happy!
image861

Moving-day

image859

Igår movade jag. (JEEEEY) :D Älskling kom och hämtade mig och mina tvåhundra papp-påsar. Haha. Så smart som jag är packade jag inte i en stor kartong, utan jag tog vad jag hade. Alltså papp-påsar. :D Stackarn, Han fick släpa på påse efter påse och symaskiner och allt annat jag (var tvungen) att ha med! Hm, undrar var jag skall hänga min balklänning? Haha, ja tillochmed den packade jag ner... (onödigt?) Antagligen, men sån är jag. Hi hi WOHO! Jippie. Nu skall jag packa upp, upp, upp. Hur skall allt få plats?...

ÅåÅ vad soligt det är. Jag vill sitta ute och sola mig. Skall jag? Sola? Eller packa upp? Sola? Eller packa upp? Eller äta choklad? :)

Love-love /Ell

GOD NATT

Okej, GOD NATT mina små pussgurkor. Jag vet, klockan är bara fem över åtta, men jag är supertrött redan nu, eller det var jag redan klockan sex förresten.., eftersom jag typ vaknade klockan tre i natt ! Ja, så är det ibland. :) Så nu skriver jag god natt.  GOD NATT !
image857



Photo: Lovisa Burfitt

Color by Baby

Klara färger, nästan lite barnsliga, blir på nåt sätt en riktigt bra kollektion ändå.
Här är några plagg från Baby Phat's vår/sommarkollektion 2008:

image841
image842
image844
image856
Baby Phat, Spring 2008
Photos: imaxtree

Happy(-face)

image838
image837

Today I'm happy(-face) :D
Jag vet inte riktigt varför. Men kanske för att allt känns så bra just nu. Älskling kom hem igår kväll, och efter han lämnat sin väska hemma så åkte han direkt hem till mig för att ta hand om mig ;)
Och så mår jag väldigt bra nu. Och så är det fint väder - sol och blå himmel. Och så skall jag slinga håret och ja, allt är så bra. Svårt att förklara why.. :)

Så vad skall man hitta på idag. Ringa och väcka Emelie kanske? Vi hade tänkt kolla One Tree Hill, säsong 5. Så kanske hon kan slinga mitt hår samtidigt... Eller så kanske man skall ner till stan en sväng, när det är så fint väder.. Hm, hm, måste nämligen köpa skor, byxor, tights, kjol och sockar... Oj då...


ELLE

Nu skall jag lägga mig på sängen och läsa nya ELLE och bara mysa av ledigheten. (Är inte det bland det bästa som finns, att bara ha lite egen-tid, när man stressar så mycket annars..)  

                         image821

                                                                             Och så skall jag längta lite till efter Älsk. ;)

Sommar by Stella McCartney

Mönster, färger, blommigt och somrigt från Stella McCartney i sommar - Snyggt !
image810
image811image812
Stella McCartney, spring/summer collection, Paris fashion week

HOT PINK

I just love love love pink! Och de här rosa klackarna - Snygga !
image809
Versace

Söndag

Idag: Emelie va på besök. Prata IKEA och inredning, minnen och hänt i veckan, (och liiite skvaller) ;). Satt på balkongen, i solen. Omvirade i filtar och med solbrillorna på. SÅ mysigt ! Solen värmde verkligen. Kändes som man blev brun..? ;) Hi hi. Och självklart hann vi med lite fika. Söndagsfika.. Of course ! Mumsa.

image808

(ÅÅ Jag blev så glad att du kom förbi, jag behövde verkligen prata av mig, tänka på något annat ett slag och få lite frisk luft)

DEPP

Uppe med tuppen. IGEN ! Haha, Katastrof, att man inte ens får sova ut på en söndag. Fast det är lika bra det ju, så har man heeeela långa dagen framför sig. Får göra som igår - ta en liten tupplur mitt på dagen, fast näää, idag är det så fint väder så jag vill ut ut ut. Det var så längesedan, för helt ärligt, så har jag så ont i min lilla kropp, så jag inte kunnat gå ut och det är därför jag vaknat så jädrans tidigt varje dag också.. Men idag kanske jag skall pröva på att känna på den friska luften ändå. Skepp å hoj !


Det blev inte en miljon filmer igår, och jag såg inte dem jag hade tänkt se.. Jo, en av dem: Shanghai Knights. Fun Fun Fun ! :D Och så blev det Pirates 2. Är inte den helt underbar? Pirates of the Caribbean 2. Johnny Depp är ju helt underbar. Visst, 1:an och 3:an är också bra, (förutom att jag inte fattade nåt i 3:an) men just 2:an är fenomenal. (Heter det så?) Just love it. Men det är bara för att Depp är världens bästa skådis, som kan göra vilken roll han vill. :) (Och så är han rätt het där) ;)

image804image807

MOVIE-time

Åå, Idag känner jag verkligen bara för att kolla på film och mysa, uppkurad under en filt. Typ kolla på miljoner filmer, eller iallafall så många jag hinner med.. (Nästa helg och vecka får jag hinna med sånt som att gå ut på stan, ta en fika, shoppa, ta en öl ute, parta...?) Men idag vill jag bara se på massa bra filmer. Synd bara att jag inte har några filmer nästan, här hemma hos mami.. Bridget Jones älskar jag, det är en sån där må-bra-film. Hi hi. Alla rush-hour-filmerna kanske man skall kolla igenom, eller Shanghai knights..? (Å vad roliga dem är!) :D Hm, nä, först blir det att äta en lax, sedan blir det filmval. Sex And The City-boxen är ju helt sönderkollad nu, så den får nog vila på hyllan ett tag. Sedan så finns ju självklart favorit-filmen - Slim Susie.. :D och Charlie and the chocolate factory. Och jag såg Date Movie häromdagen, den kom på tv. Jäklar vad kul. En riktig B-tonårs-film - Skitkul ! Fan att jag inte har Uptown Girls på dvd, det var så längesedan jag såg den, och den var sooo typical me. :) Woho. Nu: LAX.
 


Flowers

Se så mycket fina blommor jag fått den här veckan. Och det är inte ens min födelsedag. :D
image791image787image788



(Ugghh, så testade jag ett parfymtest man fick i en tidning, och nu stinker jag !)

Enkelt är snyggt

Enkelheten är ibland det snyggaste.
Som bara en enkel, icke urringad, lite längre klänning,
som Rachel Bilson har här nedan,
med ett par låga tofflor till.
image785




HAHA, jag skrattar ihjäl mig

HAHAHA, Kollar ni på Americas funniest homevideos? HAHA, jag döööör. Jag skrattar ihjäl mig.. Jag skrattar så jag får ont. Så jäkla roligt idag.

Alice Temperley har inte bara gjort en snygg höstkollektion för 2008, utan även en perfekt vårkollektion. Här är några av de kortare alternativen som jag fann på catwalken..

image780
image781
image779
image782

Temperley London, Spring 2008
Photos: Imaxtree

Sommarparty

Vad jag längtar till sommaren.. (det gör ju säkert ingen annan...) Haha. Men jag längtar till 20-årsdagen. Skall det bli party då or what? Sommarparty. Å längtar så. Party i trädgården. Ja det blir bra :)

image772
Att sitta på balkongen så här, en sommarkväll. Inte helt fel. Eller hur Em..? :) Gött då vi kan sitta såhär igen. Än så länge är det väl aningen för burrigt ute. Eller hur!
                                  
Guu, vad längesedan det här var. Nästan ett år sedan? Nee, jag vet knappt när det var...
image775

Fotbollsfruar

ÅÅÅÅ sorry att jag inte skrivit på soooo long time. Dumma mig va. Men jag har gjort en heeel del annat.. Hi hi. Jippie. I'm so happy.

Idag åker Älskling till Barcelona. Nåt med fotbollen... Fotbollsläger? Och så såg jag att det är 18 grader och SOL där. I die. Lite avis kanske? Attans. Jag vill med ha sol och värmebölja. :) Så Malin, en av "fotbollsfruarna" ringde idag och frågade om jag skulle med imorgon, och fixa middag, spela spel och dricka champange. Mums. Det är hon och några andra knasbollar som kommit på hela den här ideén med Fotbollsfruar. Vi som är tillsammans med någon i laget, skall ju självklart leva lyx och göra roliga saker tillsammans. Jätte fjantigt egentligen, men huuuur roligt som helst.. :D  Champange är något bland det viktigaste... ;) Haha. Nä, men vi har massa roliga, störda, knasiga planer på gång.

Ha det bäst. Love

Snyggt i skinn och kort

image767image768
Bara älskar de korta små skinnjackorna, som man kan ha både ute och inne. Den som gör outfitten komplett när man skall ut - Absolut! Vare sig det är ut på krogen eller ut, ut på stan. :) Och den knälånga klänningen kommer jag använda i sommar. Snyggt! Skinnjackan gör att klänningen inte ser för docksöt ut också. I want I want I want one.


Asos, 1180 kr

No make

Även om det är skönt att vara ute, så är det lovely lovely att gosa
upp sig i soffan med laptopen i knät, ett glas citronvatten och lite
chokladkrossglass, med mjukbyxor, no make-up och
tofsen på sne, och med Sex And The City på i bakgrunden :)


image765
Nej, no make-up is good. Men för att jag skall se frisk ut,
så måste jag ha liiite färg på kinderna iallafall :)

Och jag måste bara även rekomendera i.d bare minerals foundation. Har använt den
i flera år och jag bara älskar den. Passar perfekt vid alla tllfällen, när man vill få den
där naturliga looken.
image766

Franska café au lait

Jag har varit inne så mycket nu, medan jag varit sjuk. Enda sedan i lördags. Oj. det var inte så länge egentligen. Bara två dagar.. Haha. Känns längre. Jag kände ändå att jag ville ut idag. Solen är ju framme å allt. :D Så vad passar bättre än att ta en promenad? Jag tog och promenixade ner till stan. Slå två flugor i en smäll tänkte jag. Eller tre, rättare sagt. Smart! Promenad, göra några shopping-ärenden ;) och fika med mami. Hon kunde ta en liten rast för att gå och dricka en underbar kopp café au lait med mig, på Franska bageriet precis vid Avenyn. Och så delade vi på den godaste vaniljbullen jag någonsin smakat. Hit kommer jag garanterat gå igen. Gosigt! Vandra längs Avenyn sen, i solen - So lovely! Verkligen! Härligt!

Fick bytt mina skor till ett par i storlek 37 istället. Varför envisas jag alltid med att köpa 36:or? ;) Haha. Och så fick jag tag i en hårinpackning. Som tydligen skall vara kanonbra. Sachajuan. Och så delade de ut gratis Vecko-Revyn, Knasen och BonAqua på stan också. Tacka och ta emot för Revyn. :D Men BonAqua, den är väl ändå inte god heller? Och Knasen, vem/vad är det?

image763


Saknar dig!

Sweetie ! Kiss ! Smile ! Love !
image751
                                                                                        Båstad
image752
                                                                                                                                                           Korfu
image760
                                                                     Midsommar
image754
                                                                                                                                                        London
image755
                                             Halloween
image756
                                                                                                    Tunisien
image757
                                                                                                                                                    Göteborg
image761
                                                                                                  ....minnen

Johanna - Joh - Baby-boo! Worlds best friend! Miss you, miss joh. Varför vill du bo i London? Göteborg är muuuuch more better. :) Haha, Ne jag förstår dig snuttan. Men jag saknar dig. Kollade på gamla bilder nyss. Ååå vad vi har gjort mycket kuligt. Gjort allt tillsammans. Och rest och rest och rest.. Å vilka minnen.. :D Såg den här t-shirten också, Tänkte på dig. Kitty+London. Kan det bli bättre..?! ;) LOVE you! Ha the best time ever i London!

image739

WaWaWang

Kollade in Alexander Wangs kollektion. Jag fastnade för den, just bara för att den var så enkel. Så vardaglig. Så neutral. Sånt som man kan ha på sig en helt vanlig dag.

image728image729
image730image731
image736image735image733image734
image737image738
Alexander Wang, fall 2008
Photos: imaxtree

Mumsa

Sourcream & Peppar-chipsen var jätte-goda !

image717
ashley olsen

New flavour

image716
Nu ligger jag och kollar på Sex and the city, (och känner mig mycket bättre än igår). Väntar på att Älskling skall komma hit. Med de nya chipsen. OLW Sourcream&Peppar. Även om chips inte är mina favoriter, så måste man ju ändå testa new flavours.. ;) Ha det bra alla små kyllingar. Och jag hoppas mina små sötnosar hade en underbar kväll igår... Man fyller ju bara 20 en gång ! :) Önskar jag kunde varit med.

Coola Temperley...

...med coola färgen black. Ja, Svart och skinn är snyggt i alla former och på vilket plagg det än gäller. Jacka som tights, väst som kjol, stövlar som shorts... Här lite svart av Alices höstkollektion för 2008.

image704
         

Alice Temperley, Temperley London, fall 2008.
Photo: imaxtree

STAARS

Här ligger jag sjuk under täcket och ser stjärnor, medan alla andra är ute och roar sig. Jag hatar och missa roliga saker. Det var ju planerat med födelsedagsfirande, kalas, tjejmiddag, party och utgång ikväll. Men icke för min del tydligen... Får ligga hemma och kurera mig istället. Och J är också ute och super. Illa? ;) Ne jag skall inte ligga här och tycka synd om mig själv. Jag hade ju nyss sån tur att jag råkade slå över till kanal 5, och vad började precis då? Mitt favoritprogram. LAS VEGAS

Snyggt med stjärnor:
image703
Photo: BAZAAR magazine, Lindsay Lohan, Chanel

Kongrattjulations

ÅÅÅHG Vad tråkigt jag har. Fyttirackarn. Men tjejer, jag hoppas ni har en riktigt trevlig kväll där borta. Ät godis. Drick inte för mycket. Skratta! Och hoppas din 20:e födelsedag blir bästa av dem alla Sara! Love you.
 
Nu skall jag äta. Middag mums. :)

image702
Photo: Ell

Cykla Cykla Cykla på rosa moln

Nästa gång det dyker ner lite pengar i plånboken, så skall den här rosa drömmen bli min. Jag älskar att cykla. Och jag behöver en ny. Hittade den när jag och J var och handlade sist. ÅÅ want it. Den ser lite liten ut här, men den var precis lagom. Det skall väl helst vara 28" va, eller 26"?
image700image701



Sara! Är det inte typiskt då? Jag som sett fram emot kvällens firande huuur länge som helst. Stupid me! Du fyller ju 20! Och det gör man ju bara en gång! hm, Ja, men vi kan fira dig en till dag! Jippie :D Jaha, så missar man ett kalas. Typiskt. I don't waaanna.... Ha en underbar kväll älsklingar!

Dagens outfit

image691image693
image698
Som sjukling, kände jag mig inte på topp idag, så på med både solbrillorna och kepsen... ;)


Skinnjacka: Mission
Solglasögon: H&M
Keps: RipCurl
Tunika: London

Runda vs Spetsiga

Nu skall jag åka in till stan. Skall promenare tänkte jag. :)

Hittade snygga svarta pumps på forever21.com också. Spetsiga? Kan man köpa det? Eller skall man satsa på säkra runda?

image688
Pumps: $22.8
image689
Pumps: $22.8

Nice hair

image681
image682image683image687

Älskar det långa. Älskar det korta. Älskar det mellanlånga.
Älskar det lockiga. Älskar det raka. Älskar det halvlockiga.
Snyggt!


Photos: Jessica Simpson

Vad skall jag köpa?

GOD MORGON...
...alla fredagsälskare! Jag är pigg som vanligt, uppe med tuppen, frukosten i magen och har en heeel lång lovely fredag framför mig. Tänkte baka frallor...?

image679

Imorgon skall det firas! Sara fyller år. Eller hon fyller inte imon, utan i tisdags (Grattis) så här skall firas. 20 år! Skepp o hoj. Måste in till stan och leta lite present. Hm, Vad kan passa Sara? Vad kan passa när man fyller 20? Är det en ålder då man ändå kan börja köpa vuxengrejer i present? (Å nu menar jag inte sexleksaker eller så..haha) utan mer saker för livet, flytta hemifrån-saker, fina saker, saker som man behöver, kanske inte nu, men i framtiden? Jag vet inte... Eller räcker det med att hitta något som man tycker just passar den personen? Hitta något orginellt. Att man bara går på personligheten? Det tycker ju jag är det allra bästa. Men det är svårt det där med just 20 år. Jämnt och allt! Får se. Tänk tänk tänk.

image680

Love Kanebo

Å typiskt. Jag som skulle gå ut och fixa till på altanen. Så man inte ramlar på pappkartonger och gamla ölburkar, och att man kan vara där över huvud taget. :) Men så somnade jag. Vaknade precis, med massa sömnstreck i hela ansiktet och över armen.. haha.. Skall jag överraska J med mina suveräna pannkakor? Han är ju på ingång. Tror jag? Hur gör man frallor? Jag vill baka hemmagjorde, nybakade frallor imorgon...?!


Måste bara tipsa om världens bästa sminkborttagning. Sensai från Kanebo.  Är en dröm att använda då sminket skall väck. Och man behöver bara ta så lite varje gång, bara man löddrar upp det i händerna innan. Jag har bara step 2 (Silky purifying milky soap) och jag tycker den räcker gott, men jag skall ta och köpa step 1 (cleansing soap) också, för jag bara älskar Sensai från Kanebo. Kanske skall satsa på ansiktskrämen också?

image677image678

Ha det gott alla små grisar!

Vinterprinsessor

Äntligen börjar vintertiden gå över mer och mer till vår, värme, sol, ljusa mornar och kvällar. Äntligen så kanske solglasögonen och den tunna jackan är här för att stanna, i Göteborg. :)

image671
image670image672




Photos: Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr, Karolina Kurkova

Dagis idag

PJUUUUH. Har vikarierat på ett dagis idag, här ute på Björkö. Kom precis hem. Och jag är helt slut kan jag meddela. Haha. Men ungar alltså... Finns det något sötare? :D Visst, snor som rinner och torka rumpor kanske inte var dagens hit. Och när de små rackarna inte gör som man säger..Men annars har jag jobbat med små änglar idag. Just love them all!

Med tanke på hur roligt man har på dagis, att leka och springa runt med barnen och att få vara utomhus i solsken i flera timmar, så är nog dagisfröken ett riktigt kanonjobb. Och barn är ju så roliga också. Säger allt de tycker, innan de tänker.. ;) Och att få göra sånt man inte får göra annars när man är 20 år.. ;) Leka, gunga gungor, gräva i sandlådan, bygga slott... det får man chansen att göra som dagisfröken.. :) Det gjorde iallafall jag. ;) haha.

ÅÅ jag har lust att äta upp alla söta barnen. Dem är så gosiga och dem är söta när de inte är blyga. Bara hoppar upp i knät och så... Fast när de kallade mig för Fröööken, kändes det lite konstigt ändå, jag känner mig ju själv som ett barn, haha... 

Och när jag själv skulle ha en liten grupp på 4 barn när de skulle vila. Inte så bra.. Haha, ingen kunde vila. Två bara hoppade runt hela tiden och pratade och ålade sig och kravlade runt. Och då kunde de andra två (som ville sova) inte heller sova. PUUH, Jag ville ju inte ryta åt dem. Men vad skall man göra? Kan det verkligen vara sååå viktigt att sova på dagen...? ;)

Kanske skall putsa av utestolarna och ta med datorn ut till altanen istället..?! Ja det borde jag! Ja, det skall jag göra nu. Kanske skall börja knåpa på mitt CV sedan. Ute i solen.

Ha det gosigt! LOVE

köpa.köpa.köpa

Det här kommer kosta... i år?

Glas
Kuddar
Persienner/rullgardiner
Sommarskor
Klackskor.. några stycken..
Soffa
Matta
Klänning
Mjukis-shorts
Strumpor
TV
Byrå
Skåp
Resa
Bil
Körkort
Minneskort till mobil
Ramar
Tavlor
Blommor
Prydnassaker
Mat
Nytt badrum
Dator
Hemmabio

image669

Hårfärgen jag vill ha

Jag har ju haft nästan vitt blont hår i en biljon år (nästan), men jag har börjat slinga lite mörkare nu.
Mycket snyggare, men jag får inte riktigt till färgen. Bör man gå till frisören istället?
Som Lindsay Lohan är riktigt snyggt... Men jag vet inte..? 
image664image666image668
Photos: Lindsay Lohan

Söta Rachel

image659

image662image663
Photos:  Rachel Bilson

Snyggast just nu: Shorts med lång kofta över. Helt rätt!

Hemma-fruig

image553
Längesedan man kunde blogga nu. Men äntligen har blogg.se fixat till det..?
Har så mycket ledig tid nu på mina första lediga dagar. Helt sjukt vad mycket man hinner med när man inte jobbar från 8till5. Igår så var jag bara hemma. Skulle vara lite hemma-fruig. Hänga tvätt och diska och laga mat och göra sånt som man måste. Men det blev inte att hänga någon tvätt, för jag visste inte hur man öppnade luckan till tvättmaskinen. Haha. Så den blev inte hängd innan J kom hem. Och mat, vem orkar laga sånt...? ;) Haha.

Idag åkte jag in till stan. Tidigt. Mötte Emelie för frukost på Espresso House. Mumma! Cappuccino, färskpressad apelsinjuice, scones med små burkar med marmelad och philadelphia. Sedan hämtade jag ut min skinnjacka. Min gamla hade gått sönder lite i fodret, så jag fick en helt ny. Gött. :D Ååå sedan hittade jag en sjukt snygg soffa på Chilli. Måste köpa! ;) Haha.

Har haft en helhärlig dag på stan idag. Efter att Emelie åkt till jobbet så blev det en tur till frissan för min del. De slitna hårtopparna är nu gone! :) Så skönt att bara vara för sig själv, göra sånt som man själv gillar och bara gå runt i solen. Love! Tog även en liten sväng förbi IKEA. Köpte lite växter, ljusstakar och bara suktade efter allt man egentligen ville köpa där inne. Hu, som var allt för mycket... ;)

Jag har lagat mat idag! Wok! Inte så svårt. :)
image554

Nu skall jag äta glass. Jag och Älskling köpte en låda daimglass på vägen hem. :D Mumsa!

RSS 2.0